Skip to content
Stacey Hulst

Stacey Hulst

5,5 jaar onderweg...

Stacey is analytisch sterk, stelt prioriteiten en maakt haalbare uitvoerbare plannen. Ze verbindt mensen met elkaar, zorgt voor samenwerking en helpt bij het formuleren van een gezamenlijk doel. In haar opdrachten bewijst ze zich als een verbinder en aanjager, waarbij ze streeft naar voortgang en het hoogst haalbare resultaat. Vraagstukken rondom milieu, natuur en klimaat gaan haar aan het hart. Stacey heeft een grote ambitie om vergroening, verduurzaming en circulariteit te realiseren in de praktijk.

Hoeveel jaar ben je onderweg?

Na drie jaar bij een gespecialiseerd adviesbureau te hebben gewerkt, heb ik eind 2020 de overstap gemaakt naar GalanNXT. Naast het geven van strategisch advies vervul ik verschillende rollen binnen organisaties om strategie te laten slagen. Ook help ik bij de vertaalslag tussen strategie en uitvoering.

Wat is je volgende bestemming?

Mijn volgende bestemming is groen! Middels onze pijlers strategie en transitie lever ik een bijdrage aan vraagstukken op het gebied van sociale, economische en ecologische duurzaamheid.

Wat is jouw rol binnen het team?

Binnen het team ben ik één van de verbindende factoren. Ik ben sinds mijn start bij GalanNXT een onderdeel van marketing en communicatie. Naar mijn idee moeten onze uitingen laten zien wie onze adviseurs zijn en wat zij bieden als professional en mens.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?

Uitdagend, leerzaam en leuk. Ik zoek in mijn werk bij GalanNXT een combinatie tussen het gezamenlijk bepalen en uitvoeren van koers en het vergroten van veranderkracht. Ik vind het belangrijk dat de dingen die ik in mijn werk doe een duurzame bijdrage hebben. Die kans krijg ik bij NXT.

Waarin ben je onderscheidend?

In het uitstellen van een mening en reactie. Ik vind het belangrijk om eerst te begrijpen hoe alles op elkaar ingrijpt. Ik vraag door om tot de kern te komen. Vervolgens plaats ik dat weer in de grotere context.

Wat is typisch Stacey?

Altijd in verbinding blijven, omdat ik het belangrijk vind om de mensen om mij heen te (leren) kennen. In mijn werk zijn drie waarden belangrijk: samen, oprecht en met plezier.    

Wijze les
Dat je niet alles kan en hoeft te weten. En dat je daarmee fouten mag maken en om hulp mag vragen.

Wat weten niet veel mensen van je?

Ik knutsel graag boeken en moodboards uit verschillende tijdschriften. Zo werk ik al een tijd aan een paar receptenboeken en een inspiratiebord voor mijn droomreis.