Skip to content
Simone Zwart

Simone Zwart

4 jaar onderweg...

Als adviseur richt Simone zich op vraagstukken rondom mens en organisatie. De afgelopen jaren heeft zij dat gedaan in de rol van assessmentpsycholoog, trainer en coach bij diverse opdrachtgevers. Het bijdragen aan individuele- en teamontwikkeling met zichtbare resultaten ten gevolg motiveert haar. Om resultaat te bereiken stelt zij nieuwsgierige en kritische vragen, toont zij initiatief en gaat zij zorgvuldig en gestructureerd te werk. Altijd vanuit oprechtheid, enthousiasme en verbinding.

Hoeveel jaar ben je onderweg?

Inmiddels werk ik vier jaar als adviseur op het gebied van mens en organisatie. Vanuit mijn achtergrond in de toegepaste-, sociale en organisatiepsychologie houd ik mij graag bezig met individuele- en teamontwikkeling en leiderschap in organisaties. Onder andere als assessmentpsycholoog, trainer en coach.

Wat is je volgende bestemming?

De komende jaren wil ik mij richten op het verbreden en verdiepen van mijn rol als adviseur. Door nog meer ervaring op de doen bij verschillende opdrachtgevers, ook in de rol van projectleider. In de toekomst hoop ik niet alleen bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van leidinggevenden en leiderschap in organisaties, maar ook mijn eigen leiderschap te kunnen onderzoeken en ontwikkelen.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?

GalanNXT leer ik kennen als een warme, aanmoedigende context waarin leren, ontwikkelen en durven steeds centraal staat. Zowel het duwtje in de rug om het ‘gewoon te gaan doen’ als even op de rem om ruimte te maken voor afweging en reflectie zijn aanwezig. Bovendien biedt GalanNXT een omvang- en expertiserijk netwerk. Dit maakt dat je voor elke ambitie, wens of vraag wel ergens terecht kunt.

Jouw rol in het team?

In de groep ben ik iemand die graag bijdraagt aan sfeer en gezelligheid, maar ook het stellen van kritische vragen ga ik niet uit de weg. Ik hecht veel waarde aan collegialiteit en vind het belangrijk en ook motiverend om voor collega’s klaar te staan, te helpen en mee te denken.

Waarin ben je onderscheidend?

Het creëren van overzicht en aanbrengen van structuur gaat me goed af, juist ook in samenwerking met collega’s en/of opdrachtgevers. Ik ben en blijf graag in control. Daarnaast ken ik een sterke mate van doel- en resultaatgerichtheid en ben ik initiatiefrijk zonder daarin het contact met anderen te verliezen. Gewoon lekker aanpakken, daar hou ik van.

Wat is typisch Simone?

– Veel nieuwsgierige vragen stellen en goed observeren om snel tot de essentie van een vraagstuk, opgave of oplossingsrichting te komen.
– Eerlijk en oprecht zijn, zaken die logisch lijken toch kritisch kunnen bekijken.
– Niet goed zijn in niks doen, ik heb maar al te graag iets om handen.

Wijze les?

Het cliché ‘It’s not about the destination, it’s about the journey’ is eigenlijk een wijze les aan mijzelf. Vanuit een sterke mate van doel- en resultaatgerichtheid kun je soms totaal vergeten om je heen te kijken en te genieten.

Wat weten veel mensen niet over je?

Dat ik tegenwoordig olympisch gewichtheffen onder de knie probeer te krijgen.