Skip to content
Sanne Vermeij GalanNXT

Sanne Vermeij

4 jaar onderweg...

Sanne is van nature nieuwsgierig. Zij vraagt zich vaak af waarom mensen doen wat ze doen en heeft hier haar beroep van gemaakt. Sanne stelt de hele dag vragen, zodat ze meer inzicht krijgt in de drijfveren van een individu, teams en organisaties. Dit doet zij het liefst op een natuurlijke manier, alsof je aan de keukentafel zit. In haar werk begeleidt ze verander- en leiderschapstrajecten. Ze gaat opzoek naar de invloed van menselijke processen op organisatie doelen. Ze heeft ervaring in o.a. de onderwijssector en AMBOR sector (afval, milieu en beheer openbare ruimte). Sanne heeft daar aan de meer abstractere thema’s, zoals samenwerking, (persoonlijk) leiderschap en cultuur, gewerkt.

Hoeveel jaar ben je onderweg?

Ik werk nu 4 jaar. Het eerste jaar heb ik bij een ondernemerschapscollectief (Peoplehouse) innovatietrajecten begeleidt en daarnaast mijn eigen bedrijf opgestart (Zeewaarts). Daarna ben ik als organisatieadviseur aan de slag gegaan bij de SPA Groep, hier werkte ik aan verandertrajecten en leiderschapstrajecten binnen de AMBOR sector. Nu ben ik alweer een jaar werkzaam bij GalanNXT en doe ik opdrachten in verschillende sectoren.

Wat is je volgende bestemming?

Een topadviseur in Leiderschap en Transitie vraagstukken, die de allerbeste kwaliteit levert. Door nog meer vanuit eigen authenticiteit voor groepen te staan en van daaruit contact te maken. Ik hoop daarnaast bedrijven te inspireren om tijdens werktijd de natuur meer op te zoeken, omdat we hier minder worden afgeleid en het makkelijker is om in contact te komen met de essentie van zaken.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?

GalanNXT bestaat uit bijzondere mensen, die staan voor authenticiteit, eigenwijsheid en ondernemerschap. 

Jouw rol in het team?

Ik ben trekker van de werkstroom Werving en Selectie en daarnaast onderdeel van het Leiderschap en Transitie team. In een team ben ik verbindend, doelbewust en ik pak regie in chaotische situaties.   

Waarin ben je onderscheidend?

Ik ben analytisch sterk en leg ik snel verbanden. Ik hou de rode lijn van een project in de gaten, zorg ervoor dat mensen betrokken blijven en de doelen worden bereikt. Contact maken gaat mij gemakkelijk af. Door mijzelf open te stellen creëer ik in teams een baken van vertrouwen. Hierdoor wordt het mogelijk om belangrijke en gevoelige onderwerpen te bespreken.

Wat is typisch Sanne?

Veel vragen stellen, juist over hetgeen waar iemand wijselijk omheen praat.

Wijze les?

“Kijk diep de natuur in en je begrijpt alles beter.” Door af en toe even uit de ratrace te stappen en de natuur in te trekken, vind je inspiratie om vanuit rust juiste keuzes te kunnen maken. Door stil te staan en echt contact te maken komen veel antwoorden vanzelf.

Wat weten veel mensen niet over je?

Dat ik in mijn vrije tijd het liefst in de zee lig. Omdat ik hier zoveel plezier uit haal ben ik extra betrokken bij het behoud van de natuur. Ik zou mezelf absoluut geen hippie noemen, maar een corporate hippie komt in de buurt.