Skip to content

Marja Snel

30 jaar onderweg...

Ruim 30 jaar ervaring in verschillende ondersteunende rollen binnen de backoffice van diverse organisaties, maakt Marja een echte allrounder. Dat gaat van het bewaken van de leefbaarheid in een kantooromgeving tot aan het mede vormgeven, uitvoeren en bewaken van een huisstijl, contractadministratie, PR, communicatie en alles daartussenin. Dit doet zij met een persoonlijke touch en een boost aan creativiteit. Samen met een absolute no-nonsense mentaliteit past deze rol haar als een goed zittende jas.

Hoeveel jaar ben je onderweg?
30 jaar en nog lang niet uitgeleerd. Ik ben sinds februari 2022 vol energie en enthousiasme gestart bij GalanNXT

Wat is je volgende bestemming?
Daar is moeilijk antwoord op te geven, want ik vind de ondersteunende rol waar ik in fungeer gewoon echt leuk! Misschien toch vooral het optimaal kunnen benutten van en kansen zien binnen de snelgroeiende mogelijkheden van de digitale snelweg. Ofwel, alert zijn, snel dingen eigen maken, bijblijven en vooral open staan voor innovatieve ideeën.

Wat is jouw rol binnen het team?
Toch vooral vraagbaak en regelaar op allerlei gebied. ‘You name it’ en ik ga ermee aan de slag! Heerlijk ontzorgen…

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?
Het is superleuk om onderdeel te zijn van een team vol enthousiaste jonge mensen die vol ambitie en maatschappelijke betrokkenheid duurzame veranderingen in organisaties bewerkstelligen. Wat een potentie! Daar krijg ik vleugels van.

Waarin ben je onderscheidend?
In veelzijdigheid en brede interesse. Ik ‘regel het’ graag in de brede zin van het woord en dat zo goed mogelijk.

Wat is typisch Marja?
Open, eerlijk en loyaal. Een sterke mening hebben over hoe zaken moeten gaan en geregeld moeten worden, maar altijd met het te bereiken (gezamenlijke) doel in het vizier.

Wijze les
Dat de meeste mensen je écht positief kunnen verrassen als je wat verder kijkt.

Wat weten niet veel mensen over je?
Dat ik de meeste dieren ontzettend leuk, lief en intrigerend vind, maar een echte insectenfobie heb. Ik kan niet eens naar een foto kijken, laat staan een insect op te moeten eten 😊. Een best reëel toekomstbeeld dat dit in de nabije toekomst op ons menu komt te staan. Iets waar ik echt nachtmerries van kan krijgen.