Skip to content
Marit Timmers

Marit Timmers

8 jaar onderweg...

Met een achtergrond in de gezondheidspsychologie streeft Marit ernaar om resultaatgericht het welbevinden van organisaties te vergroten. Daarvoor begint zij bij de basis. Wat betekenen het organisatiedoel en de ambities die de organisatie nastreeft voor de werkzaamheden en eventuele samenwerkingen? Zij kijkt vanuit daar naar de omgeving waarin dit doel gerealiseerd moet worden, welk leiderschap nodig is, welke afspraken en welke inrichting van structuur en (werk)processen nodig zijn.

Hoeveel jaar ben je onderweg?
In totaal ben ik acht jaar werkzaam in het adviesvak, waarvan 3 jaar bij GalanNXT en sinds januari 2022 bij de Galan Groep.

Wat is je volgende bestemming?
Associate partner bij de Galan Groep.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?
Ik heb dit als erg leuk en leerzaam ervaren. Een enorm pluspunt vond ik de samenwerking met businesspartners en mentoren van de Galan Groep.

Wat is jouw rol in het team?
Sinds september 2021 ben ik trekker van GalanNXT samen met mijn collega Herm van Veen. We regelen de randvoorwaarden voor GalanNXT en zorgen ervoor dat GalanNXT in verbinding blijft met de Galan Groep.

Waarin ben je onderscheidend?
Ik ga altijd terug naar de essentie: wat vinden we belangrijk en waar willen we staan?

Wat is typisch Marit
Recht voor zijn raap. Ook heb ik een sterke focus: als ik iets doe, ben ik daar volledig op gericht. In tegenstelling tot wat veel vrouwen beweren, kan ik maar één ding tegelijk.

Wijze les
Durf fouten te maken en om hulp te vragen. Dan kom je veel verder.

Wat weten veel mensen niet over je?
Dat beweging en muziek bij mij veel losmaakt. Ik houd erg van vrije (dans)moves.