Skip to content

Marit Timmers

7 jaar onderweg...

Met een achtergrond in de gezondheidspsychologie streeft Marit ernaar om de gezondheid van medewerkers en de organisatie als geheel te verbeteren. Daarvoor begint zij bij de basis. Wat betekenen de (nieuwe) missie, visie en strategie van de organisatie voor iemands werkzaamheden en wat is er nodig om de gewenste verandering door te voeren? Vervolgens gaat ze met het management en de bestuurders in gesprek om de randvoorwaarden te schetsen. Wat voorop staat, is altijd het werkplezier. Omdat dat een grote impact heeft op het eindresultaat. Ook op technologisch gebied benut zij alle mogelijkheden en verbindt zij (zorg)inhoudelijke professionals en IT-techneuten.

Hoeveel jaar ben je onderweg?
In totaal ben ik zeven jaar werkzaam binnen de consultancy, waarvan twee jaar bij GalanNXT.

Wat is je volgende bestemming?
Associate partner bij de Galan Groep.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?
Heel erg leuk! Naast fijne collega’s is het heel motiverend om vanaf de start samen een organisatie te vormen, die maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Een enorm pluspunt vind ik de samenwerking met de businesspartners en mentoren van de Galan Groep. Het is heel bijzonder dat we élkaar inspireren: zij hebben veel ervaring en wij zijn een frisse wervelwind die door het pand waait.

Wat is jouw rol in het team?
Binnen het team ben ik degene die zaken structureert en concretiseert.

Waarin ben je onderscheidend?
Ik ga altijd terug naar de essentie: wat vinden we belangrijk en waar willen we staan?

Wat is typisch Marit
Recht voor zijn raap. Ook heb ik een sterke focus: als ik iets doe, ben ik daar volledig op gericht. In tegenstelling tot wat veel vrouwen beweren, kan ik maar één ding tegelijk.

Wijze les
Durf fouten te maken en om hulp te vragen. Dan kom je veel verder.

Wat weten veel mensen niet over je?
Dat beweging en muziek bij mij veel losmaakt. Ik houd erg van vrije (dans)moves.