Skip to content
Lotte van den Heuvel

Lotte van den Heuvel

4 jaar onderweg...

Lotte is proactief, recht door zee en analytisch sterk. Ze krijgt er energie van om met complexe vraagstukken aan de slag te gaan, inzicht te creëren in verschillende perspectieven en ambities te vertalen naar concrete acties. Door haar enthousiasme, gestructureerde aanpak en aandacht voor het individu, zet ze doelgericht verandering in gang. Ze heeft een achtergrond in de culturele sector, maar werkt vanuit een brede interesse en het streven om echt verschil te maken aan diverse soorten opdrachten. .

Hoeveel jaar ben je onderweg? 

Na mijn master Organisaties, Verandering en Management ben ik een jaar aan de slag gegaan bij een jong adviesbureau om vanuit nieuwsgierigheid en creativiteit beweging te brengen in organisaties. Daarna heb ik ruim 2,5 jaar als bestuurssecretaris in het theater gewerkt. Hier bracht ik structuur aan in de creatieve chaos en zette ik me in om de verschillende lagen in de organisatie met elkaar te verbinden. In de lente van 2023 heb ik de overstap gemaakt naar GalanNXT om me verder te specialiseren in organisatieontwikkeling.

Wat is je volgende bestemming? 

Een betere wereld: duurzamer en socialer. Onderweg naar deze bestemming wil ik middels mijn werk bij opdrachtgevers graag bijdragen aan een groen en eerlijk Nederland, voor nu én de generaties na ons. De belangrijkste uitdagingen in de samenleving tekenen zich op dit moment zo duidelijk af, dat we ons moeten afvragen: kan het ook anders? 

Wat is jouw rol binnen het team? 

Ik draag graag bij aan een open werksfeer, waarin ruimte is voor het geven van feedback, het vragen om hulp en het bespreken van ongemakkelijke thema’s. Vanuit de werkstroom intern, zet ik me in voor het verder vergroten van werkgeluk binnen het team. 

Hoe is het om voor GalanNXT te werken? 

Inspirerend! Alle NXT’ers zijn ambitieus, leergierig en kritisch. Ieder heeft een eigen expertise en perspectief, waardoor we elkaar constant uitdagen om verder te groeien en te innoveren. Tegelijkertijd is het een veilige omgeving binnen de Galan Groep voor support en ontwikkeling. 

Waarin ben je onderscheidend? 

Ik ben goed in het aanbrengen van structuur, het concretiseren van ideeën en stellen van prioriteiten. Als enthousiaste aanjager neem ik mensen mee in een proces en bewaak ik vervolgens – op het ongeduldige af – de voortgang. 

Wat is typisch Lotte? 

Het glas is halfvol. Ik ben positief ingesteld, ondernemend en geïnteresseerd. Deze mindset werkt aanstekelijk en legt een goede basis voor een fijne sfeer. Mijn doel is om samen te denken in kansen en mogelijkheden: op naar positieve impact!

Wijze les 

Eerlijkheid duurt het langst. Je uitspreken – niet om de hete brij heen draaien of feedback geven – zorgt uiteindelijk altijd voor verbinding, versnelling en vernieuwing. 

Wat weten niet veel mensen van je? 

Ik sport graag, het liefst buiten. Tijdens het tennissen en hardlopen, maak ik mijn hoofd leeg en kan ik zaken goed relativeren. Ik ben daarna altijd vrolijk, tenzij ik heb verloren, want ik kan niet goed tegen mijn verlies, haha.