Skip to content
Lennart

Lennart de Vries

4,5 jaar onderweg...

Lennart werkt ruim 4 jaar in de zorg als programma-/projectmanager. Hij heeft ervaring met samenwerkingsverbanden en organisatieveranderingen in veel verschillende zorgsectoren. Lennart is analytisch, nieuwsgierig en mensgericht. Dit komt mede door zijn bèta-achtergrond als neurobioloog. In zijn vrije tijd is Lennart te vinden op zijn mountainbike, achter een drumstel of in een meditatiehouding. Hiermee blijft hij in contact met zichzelf en krijgt hij inspiratie om op een andere manier te kijken naar de complexe vraagstukken in zijn werk.

Hoeveel jaar ben je onderweg? 

In 4 jaar tijd heb ik de geleerd hoe ik waarde kan toevoegen in de zorgsector. Ik heb meerdere projecten, programma’s en veranderopgaven gerealiseerd. Hierbij heb ik geleerd dat om iets te laten slagen, inhoudelijke kennis en projectmatige structuur een fundament vormen, maar het eindelijke succes valt of staat bij de menselijke component van een verandering.

Wat is je volgende bestemming? 

Ik wil nog beter het ambacht leren om mensen en organisaties verder te helpen om hetgeen te bereiken waarom zij bestaan. Bijvoorbeeld door te ondersteunen met de weg naar hun stip op de horizon (strategie). Deze weg is nooit recht. Hoe om te gaan met alle bochten en hobbels? De Galan Groep beschikt over een schat aan ervaring over dit soort vraagstukken en daar wil ik de komende tijd meer van leren.

Wat is jouw rol binnen het team? 

Ten eerste breng ik expertise mee over de zorgsector. Daarnaast zet ik in het team mijn empathie en intuïtie in om tot concrete resultaten te komen die GalanNXT als organisatie verder helpen. Uiteraard draag ik bij aan het plezier en gezelligheid in het team.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken? 

GalanNXT is een inspirerende en gezellige groep. Iedereen is enthousiast om zichzelf én het geheel verder te ontwikkelen. Daarnaast is GalanNXT onlosmakelijk verbonden met de zeer ervaren adviseurs van de Galan Groep. Ik vind hun senioriteit gecombineerd met de frisse blik vanuit GalanNXT een unieke mix. Je merkt dat iedereen bezig om in de eerste plaats de klant te helpen met haar/zijn probleem.

Waarin ben je onderscheidend? 

Ik probeer altijd balans te brengen in het rationele en het gevoelsmatige. Ik geloof dat het een niet zonder het ander kan om van waarde te zijn voor een organisatie. Ook draag ik bij aan meer mannen in de zorg!

Wat is typisch Lennart? 

Ik ben onwijs nieuwsgierig, onthoud de meest nutteloze feitjes terwijl ik gebeurtenissen snel vergeet. Verder ben ik een nuchtere en transparante jongen die erg houdt van spontane gezelligheid.

Wijze les 

Ik gun het eenieder om te ontdekken wie je diep van binnen bent. Bewustwording van waar je geconditioneerd bent (geraakt) of met welke overtuigingen je je ten onrechte identificeert, helpen je om je volle potentie te (gaan) leven. Zulk bewustzijn is voor mij een iedere dag weer een wijze les. Het brengt mij dusverre in zowel werk als privé enorm veel, zoals meer rust en authenticiteit.

Wat weten niet veel mensen van je? 

Dat ik naast mijn werk ook veel met muziek bezig ben. Zo heb ik als drummer op festivals opgetreden als Lowlands en Wildeburg.