Skip to content
Jolijn Volders

Jolijn Volders

6 jaar onderweg...

Jolijn is verantwoordelijk voor de backoffice voor GalanNXT, maakt de planning voor het team, verzorgt de onboarding van nieuwe medewerkers en ondersteunt haar collega’s op het gebied van human resources. Doordat Jolijn haar collega’s waar het maar kan helpt en actief met ze meedenkt, kunnen haar collega’s zich volledig richten op hun klanten.

Hoeveel jaar ben je onderweg?
Zes jaar, waarvan drie jaar voor de Galan Groep. Iedereen doet echt zijn best om mij overal bij te betrekken. De omgang is heel gelijkwaardig.

Wat is je volgende bestemming?
Dat is een zoektocht. Na mijn studie media, communicatie en informatie heb ik voornamelijk ondersteunende werkzaamheden verricht. Op dit moment volg ik een HR-opleiding, wellicht dat ik meer die kant op ga.

Wat is jouw rol binnen het team?
Vraagbaak.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?
Leuk! Het spreekt mij in het bijzonder aan dat iedereen binnen GalanNXT een enorme maatschappelijke drive heeft. We willen allemaal het verschil maken. Ook de inzichten die ik heb opgedaan op het gebied van interne verandertrajecten zijn heel waardevol.

Waarin ben je onderscheidend?
Ik heb vaak een duidelijk idee wat de meest efficiënte manier is om iets aan te pakken. Waarbij ik, om tot een gezamenlijk gedeelde oplossing te komen, wel altijd oog houd voor de persoon.

Wat is typisch Jolijn?
Breed geïnteresseerd en zoekend naar verdieping. Ik vraag niet snel om hulp, maar zoek het liever zelf uit voor een volgende keer. Ook filosofeer en schrijf ik graag.

Wijze les
Everyone is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid (Albert Einstein).

Wat weten niet veel mensen over je?
Dat ik een chipsverslaving heb? Al is dat een slecht bewaard geheim, haha.