Skip to content
Herm van Veen

Herm van Veen

Projectleider (IT) verandertrajecten

Herm werkt als organisatieadviseur voor de rijksoverheid en dan met name voor uitvoeringsorganisaties. En voor gemeenten. Zorgen dat IT mogelijkheden worden benut door medewerkers om burgers en bedrijven zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat is zijn ambitie. De laatste jaren doet hij dit voornamelijk als projectleider. Zie voor meer informatie ook: Herm van Veen | Galan Groep

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?
Heel leerzaam. Er is veel ruimte voor ondernemerschap met op de achtergrond een ‘solide basiskamp’. We zijn een jong, enthousiast en hecht team. Als we samenkomen, bruist het van de energie.

Jouw rol in het team?
Samen met Iwana heb ik een leidinggevende rol. We zijn een zelf organiserend team, dus veel management komt er niet bij kijken. De HR-verantwoordelijkheid ligt bij ons en we zijn het centrale aanspreekpunt voor de dagelijkse leiding van de Galan Groep.

Waarin ben je onderscheidend?
Kennis van zowel ‘sociale als technische systemen’. Ik heb altijd al interesse gehad in het verder brengen van teams én het oplossen van technische puzzels.

Wat is typisch Herm?
Herm op een goede dag is enthousiast, deelt zijn net opgedane ideeën met zoveel mogelijk mensen en staat tegelijkertijd open voor waar de ander op dat moment vol van is.

Wijze les
Eerst begrijpen, dan begrepen worden. Ik stel liever een vraag te veel dan dat ik met een antwoord of oplossing kom waar niemand iets aan heeft.

Wat weten veel mensen niet over je?
Hmm, lastig, ik ben over het algemeen een redelijk open boek…