Skip to content
Eva Smeele

Eva Smeele

6 jaar onderweg...

Eva zet zich in om de wereld een beetje mooier te maken. Hiervoor begeleidt ze haar klanten binnen de lokale overheid en onderwijssector om anders te gaan kijken en handelen, eigenaarschap onder medewerkers te vergroten en stappen te zetten op individueel-, team- en organisatieniveau. Dit doet zij op natuurlijke wijze. Door zowel de complexiteit serieus te nemen als die terug te brengen naar de essentie, in het hier en nu. Door aandacht te hebben voor verdieping en leren, en aan de slag te gaan. Eva weet als geen ander met behulp van vernieuwende werkvormen veiligheid, openheid en plezier te brengen.

Hoeveel jaar ben je onderweg?
Ik werk nu zes jaar als organisatieadviseur, waarvan drie jaar bij GalanNXT. Van een meer ondersteunende rol ben ik gegroeid naar een allround organisatiecoach en een gelijkwaardige sparringpartner voor alle lagen in de organisatie.

Volgende bestemming?
Een leidinggevende functie, waar ik kan bouwen aan een sterk team. Maar nog liever zou ik een bijdrage willen leveren aan de beweging naar een inclusieve en circulaire wereld.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?
Het is erg leuk om met een heel betrokken, ondernemende en ambitieuze club mensen te werken met daaromheen een schil van ervaren adviseurs, waar je veel van kunt leren. Samen komen we tot nieuwe ideeën en blijven we ons individueel en als team ontwikkelen.

Jouw rol in het team?
Binnen GalanNXT houd ik me bezig met ons ontwikkelprogramma. Daarnaast ben ik een ideeëngenerator voor actieve werkvormen.

Waarin ben je onderscheidend?
Mijn niet-oordelende kijk en interesse in de ander en de wereld. Het zowel oog hebben voor het geheel, als het simpel en concreet maken van de weg.

Wat is typisch Eva?
Als het even kan, ga ik lekker naar buiten. Naast dit werk ben ik reisleider van wandelvakanties in de bergen. Met een groep de natuur ontdekken, mooie gesprekken voeren en het leven vieren. Daar houd ik van.

Wijze les
Vaak zijn we erg goed in het ingewikkeld maken van dingen. Er van een afstandje naar kijken en het samenbrengen van mensen doet al heel veel.

Wat weten veel mensen niet over je?
Dat ik niet van water houd.