Skip to content
Emma van Wissen

Emma van Wissen

2,5 jaar onderweg...

Emma is de nieuwste aanwinst in het GalanNXT-team. Deze jonge adviseur heeft al veel verschillende organisaties mogen helpen met mooie uitdagingen. Het vormen van HR-visie en -strategieën, opzetten van strategische ontwikkeltrajecten en faciliteren van sessies zijn onderwerpen waar zij vlieguren in heeft gemaakt. Haar klantenkring bevindt zich zowel in de publieke als private sector, waarbij de focus veelal – in lijn met haar studie sociale en organisatiepsychologie – ligt op de menselijke kant van de organisatie.

Hoeveel jaar ben je onderweg?
In totaal ben ik twee en een half jaar onderweg. Sinds maart 2020 werk ik voor GalanNXT. Wat mij bijzonder in deze baan aanspreekt, is dat ik het gevoel heb dat mijn mede GalanNXT’ers net als ik gedreven worden door de intrinsieke motivatie om mensen en organisaties te helpen en de wereld daarmee een beetje mooier te maken.

Wat is je volgende bestemming?
Uiteindelijk wil ik meer richting teamcoaching en persoonlijk leiderschap. Ik ben ervan overtuigd dat mensen alle oplossingen bij zich dragen, maar vaak nog niet weten waar het precies zit of dat samenwerkingen worden belemmerd door verstoorde relaties. Ook in organisaties is de oplossing er vaak al, wij helpen alleen om ’m te vinden.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?
Een feest van herkenning! Ik vind het fijn dat ik mij binnen GalanNXT kan blijven ontwikkelen en veel gelijkgestemden om mij heen heb waaraan ik mij kan optrekken. We zijn echt een team met een gezamenlijke missie, waarbij er ruimte is voor goede gesprekken en een grapje op z’n tijd.

Wat is jouw rol in het team?
Als nieuwkomer heb je het voordeel dat je nog fris tegen dingen aankijkt en jezelf en de groep de vraag kunt stellen: kan het ook zo? Dit is een rol die ik de komende tijd graag informeel aanneem.

Waarin ben je onderscheidend?
Enerzijds ben ik pragmatisch, scherp en efficiënt, maar altijd met oog voor de menselijke maat. Ook ben ik goed in het observeren wat de onderstromen binnen samenwerkingen en organisaties zijn en ik ben in staat om gevoeligheden tussen mensen snel te distilleren. 

Wat is typisch Emma?
Enerzijds heb ik veel aandacht voor de menselijke gevoeligheden, anderzijds zal ik nooit het gewenste eindresultaat uit het oog verliezen.

Wijze les?
Kijk om je heen en geniet van al het moois wat stiekem zo dichtbij is!

Wat weten veel mensen niet over je?
Dat ik opgegroeid ben tussen de boerderijen en het liefst elke dag met vrienden van een kaasplankje geniet.