Skip to content
Chantal Milhado

Chantal Milhado

5 jaar onderweg...

Chantal kent een flinke dosis nieuwsgierigheid en energie waarmee zij graag nieuwe verandertrajecten induikt. Deze nieuwsgierigheid leidt haar (tot nu toe) naar overheidsorganisaties, maar ook de zorg is een markt waarin zij zich graag wil verdiepen.  De uitspraak “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” past Chantal goed. Ze is sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties en gelooft in een samenwerkingsgerichte aanpak en het betrekken van belanghebbenden om tot optimale resultaten te komen. 

Hoeveel jaar ben je onderweg?

Ik ben 5 jaar onderweg in het project- en programmanagement binnen de Rijksoverheid. Het werkende leven heb ik ontdekt als jurist binnen de strafrechtketen maar al gauw ben ik gezwicht voor de charmes van het advies-beroep

Wat is je volgende bestemming?

Als adviseur bij GalanNXT hoop ik veel te leren van de diverse organisaties waar ik mee in aanraking kom, net als van al mijn collega’s. Naast het begeleiden van verandertrajecten en organisatieadviezen wil ik mijn expertise verder uitbreiden door trainingen te geven en sessies te faciliteren.

Wat is jouw rol binnen het team?

Een echte verbinder en daarnaast iemand die niet graag stilzit en zich vol enthousiasme inzet voor wat er moet gebeuren.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?

Leerzaam en gezellig! Een hecht team binnen het grotere geheel van de Galan groep. Ik kan bij NXT-collega’s terecht voor inhoudelijke vragen, samen sparren of feedback maar ook een hoop gezelligheid!

Waarin ben je onderscheidend?

Altijd het goede en positieve in elke situatie te ontdekken en te zien. Een echte optimist!

Wat is typisch Chantal?

Blijf in gesprek met elkaar! In veel projecten, teams en organisaties zie ik dat hier te weinig aandacht voor is en dat er soms oplossingen worden bedacht voor problemen die niet (meer) bestaan. Bij elke nieuwe opdracht zie je mij dus heel veel koffie drinken met iedereen!

Wijze les

Brutalen hebben de halve wereld. Door te leren dat bescheidenheid een mooie eigenschap is maar wel één die je niet altijd brengt waar je wil zijn, probeer ik elke dag een heel klein beetje brutaler te worden!

Wat weten niet veel mensen van je?

Ik hou enorm van koken dus ik probeer regelmatig nieuwe keukens en recepten uit en vrienden en familie krijgen niet vaak een gerecht dat ze al van mij kennen.