Skip to content
Barbara Versteeg GalanNXT

Barbara Versteeg

6 jaar onderweg...

Barbara is een scherpzinnige teamplayer met het hart op de tong. Ze vindt menselijk gedrag ontzettend interessant. Pas als je begrijpt waarom iemand iets (niet) doet, kun je gedrag nog effectiever helpen veranderen. Barbara beschikt over een gezonde dosis humor, mensenkennis en inlevingsvermogen, die haar helpen snel met anderen te verbinden.

Hoeveel jaar ben je onderweg?
Barbara heeft ruim 5,5 jaar gewerkt bij PwC als change manager. Zij werkte daar aan verschillende veranderingstrajecten. Onder andere aan digitaliseringen, teamontwikkeling en nieuwe manieren van werken. In september 2021 is ze aangesloten bij NXT. 

Wat is je volgende bestemming?
Ik ben eigenlijk nooit al te veel bezig met ‘waar wil ik over 10 jaar staan’. Wel hoop ik me nog meer verdiept te hebben in de wetenschap achter gedragsverandering: waarom doen mensen wat ze doen en hoe kunnen wij als gedragsveranderaar daar slim op inspelen.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?
Mijn eerste indruk is erg positief. Er heerst een warme sfeer, iedereen neemt de tijd om je te leren kennen en de ins en outs van de organisatie te delen.

Jouw rol in het team?
Ik ben een verbinder, energiek en ik vind teamspirit belangrijk. De titel Chief Happiness Officer past me goed 🙂.

Waarin ben je onderscheidend?
Ik ben scherpzinnig, eerlijk en kan altijd goed zaken van meerdere kanten bekijken. Ik ben gek op taal en woordgrapjes, maar daarin ben ik gelukkig niet de enige binnen NXT.

Wat is typisch Barbara?
Ik heb het hart op de tong. Als ik iets vind of ervaar, zal ik dat ook uitspreken. Ook benader ik dingen met humor. Een dag niet gelachen…

Wijze les?
Verwachtingen zorgen vaak alleen maar voor teleurstellingen. Wanneer je het hebben van verwachtingen los kan laten, ben je veel sneller een tevreden mens.

Wat weten veel mensen niet over je?
Dat ik in de winter wel eens buiten zwem en dat nog leuk vind ook.