Skip to content
Sigrid Booij NXT

Sigrid Booij

6 jaar onderweg...

Sigrid is een kritische sparringpartner en wordt gedreven door haar passie en ambitie om het beste uit zichzelf én anderen te halen. Voor haar zijn mensen binnen een organisatie één van de belangrijkste succesfactoren voor het bouwen aan de organisatie van de toekomst. Daarom zoekt zij in haar werk altijd naar de juiste balans tussen het behalen van organisatiedoelstellingen en de ontwikkeling van het individu. Haar hands-on mentaliteit, sterke analytische vaardigheden en duidelijke communicatie helpen Sigrid om complexe vraagstukken te vereenvoudigen en abstracte strategieën te transformeren in SMART doelstellingen. Naast haar talent voor het opbouwen van sterke interne en externe klant relaties kenmerkt haar werkwijze zich door een pragmatische en doelgerichte aanpak. Hierin stimuleert Sigrid samenwerking, innovatie & creëer momentum.

Hoeveel jaar ben je onderweg?

In 2012 is mijn carrière gestart als Salesmanager. Inmiddels ben ik na het afronden van mijn master Beleid, Communicatie en Organisatie, ruim 2,5 jaar onderweg als consultant in zowel de private als publieke sector.

Wat is je volgende bestemming?

Als teamcoach aan de slag om teams te helpen slimmer en innovatiever te werken om zo bij te dragen aan de organisatie van de toekomst. Het liefst rondom de problematiek van klimaatverandering. Dit om vanuit mijn eigen talent bij te kunnen dragen aan een duurzamer klimaat voor de volgende generaties.

Wat is jouw rol binnen het team?

Het stimuleren van constructief conflict om zo van elkaar te leren én tot een meer gedeelde consensus te komen.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?

Het is een mooie en diverse club mensen met allemaal hun eigen expertise die oog hebben voor elkaar.

Waarin ben je onderscheidend?

Ik haal veel plezier uit leren, het liefst vanuit voorbeelden uit de praktijk, ik pik nieuwe dingen snel op en maak ze eigen.

Wat is typisch Sigrid?

Energiek, optimistisch en nieuwsgierig naar de perspectieven van een ander.

Wijze les

Probeer eens uit je comfortzone te stappen door een keer echt open te staan voor dingen waarvan je in eerste instantie denk: ‘’dit is niks voor mij’’.  Je zult jezelf positief verbazen over de waardevolle inzichten en ervaringen die je opdoet.

Wat weten niet veel mensen van je?

Dat ik één jaar bouwtechnische bedrijfskunde, bouwkunde & civiele techniek heb gestudeerd.