Skip to content
Marten ten Kleij

Marten ten Kleij

6,5 jaar onderweg...

Zowel in de private als publieke sector voelt Marten zich als een vis in het water. Vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond en ruime ervaring op het gebied van samenwerken benadert hij al zijn opdrachten vanuit de menselijke kant. De medewerkers zijn het hart van de organisatie, waarmee veranderingen geborgd kunnen worden. Op zijn eigen unieke wijze helpt hij mensen, teams en organisaties in z’n geheel vooruit. Samen met zijn klanten ontdekt hij nieuwe wegen en slaat hij andere paden in. Hij is de kritische vriend die zich inleeft in de context en die constructieve feedback geeft. Maar wel altijd met die grote glimlach op zijn gezicht, die zo typerend voor hem is.

Hoeveel jaar ben je onderweg?
6,5 jaar, maar met opleidingen erbij natuurlijk al veel langer op weg in mijn carrière. Daarvan inmiddels ruim 3 jaar bij GalanNXT. Na mijn studie bedrijfskunde (specialisatie Change management & Leadership) ben ik als organisatieadviseur aan de slag gegaan. Ik ben letterlijk bezig met mijn next step en werk er hard aan om van een senior professional een ondernemende topadviseur te worden. 

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?
Het is een leuke, ondernemende initiatiefrijke groep. We maken niet alleen impact bij onze opdrachtgevers, maar samen met de organisaties waarvoor we werken ook maatschappelijke impact.

Jouw rol in het team?
Veel diverse rollen gedaan, nu de coördinator van klantaanvragen.

Waarin ben je onderscheidend?
Dankzij mijn bedrijfskundige achtergrond gecombineerd met veel ervaring op het gebied van change management en leadership is mijn profiel binnen het team uniek.

Wat is typisch Marten?
Ik krijg heel vaak van mensen terug dat ik zo vrolijk en sociaal ben.

Marten in zes steekwoorden?
Enthousiast, gedreven, sociaal, empathisch, eigenwijs, sportief.

Wijze les
Je kunt wel zeggen dat je er bent, maar je moet er wezen.

Wat weten veel mensen niet over je?
Overal ter wereld – waar ik ook ben – probeer ik hard te lopen of te fietsen, om op deze manier steeds weer nieuwe paden te ontdekken.