Skip to content

Iwana Mietus

3 jaar onderweg...

Iwana is een gedreven adviseur met grote maatschappelijke betrokkenheid. Vol enthousiasme werkt ze samen met diverse organisaties om écht verandering te realiseren. Iwana werkt georganiseerd, resultaatgericht, en wordt geroemd om haar inzet om elke klus geklaard te krijgen. Ze is in staat om snel processen en structuren te doorgronden, hypotheses te valideren en waardevolle inzichten te genereren. Daarnaast neemt ze stakeholders mee en navigeert ze feilloos door complexe bestuurlijke contexten. Zo komt ze samen met de klant tot pragmatische oplossingen die effectiviteit, efficiëntie en beleving verbeteren voor medewerkers, klanten, en de maatschappij.

Hoeveel jaar ben je onderweg?
Sinds oktober 2020 werk ik bij GalanNXT. Hiervoor werkte ik als consultant in Australië, waar ik klanten in uiteenlopende sectoren ondersteunde in grote transformaties.

Volgende bestemming?
De komende jaren wil ik mijn rol als adviseur steeds verder uitbouwen en zowel het ontwerp als de implementatie van grote transformaties begeleiden. Op de langere termijn droom ik er van om mijn eigen sociale onderneming op te zetten. Wat dit precies wordt ligt nog helemaal open, maar ik wil in elk geval bijdragen aan een duurzamere wereld.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken?
Het is een ontzettend leuk team. We zijn zelfsturend en ondernemend, er is dus veel vrijheid om initiatieven op te pakken. Daarnaast heeft iedereen oog voor elkaar.

Wat is jouw rol in het team?
Als een van de nieuwe collega’s daag ik anderen graag uit door letterlijk te vragen ‘kan het ook zo?’. Mijn internationale ervaring in de publieke én private sector bieden het team unieke inzichten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor werving en selectie, want we zijn altijd op zoek naar interessante toevoegingen aan ons team.

Waarin ben je onderscheidend?
Ik maak echt connectie met de mensen om me heen en ben daarnaast analytisch sterk. Die combinatie is best bijzonder.

Wat is typisch Iwana?
Ik breng een gezonde dosis humor en enthousiasme.

Wijze les
Wees dankbaar voor en geniet van wat je hebt. Maak je daarnaast zo min mogelijk zorgen om de dingen waar je geen invloed op hebt.

Wat weten veel mensen niet over je?
Dat ik in Zeeland ben geboren, en niet in Amsterdam.