Skip to content

Anne Roefs

1,5 jaar onderweg...

Als adviseur in de zowel de private- als publieke sector focust Anne zich op het snijvlak van people analytics en HR-strategie. Met haar achtergrond in Personeelwetenschappen gelooft ze dat mensen een cruciale rol spelen in de realisatie van organisatiesucces. Met behulp van people analytics lost ze samen met de organisatie de strategische HR-puzzels op die impact hebben op de gehele organisatie. Met haar nieuwsgierigheid en analytische blik op complexe zaken vindt ze het leuk om teams en bedrijven op vernieuwende manieren verder te helpen.

Hoeveel jaar ben je onderweg? 

Ik werk nu 1,5 jaar als organisatieadviseur. Sinds september 2020 maak ik deel uit van GalanNXT en daarvoor heb ik 1 jaar bij Bright & Company gewerkt.

Wat is je volgende bestemming? 

De komende jaren bij GalanNXT wil ik gebruiken om ervaring op te doen als organisatieadviseur in de bredere zin van het woord. Het lijkt me erg waardevol om kennis en inzichten vanuit verschillende facetten van de organisatie mee te kunnen nemen in mijn advieswerk in het HR-veld.

Wat is jouw rol binnen het team? 

Ik zet me in voor de werkstroom marketing & communicatie. Ik maak ook onderdeel uit van de webredactie van de Galan Groep, waarbij ik de mooie wisselwerking tussen GalanNXT en de Galan Groep ook online wil uitdragen.

Hoe is het om voor GalanNXT te werken? 

Super leuk! Samen optrekken in projecten bij klanten en tegelijkertijd bouwen aan het team geeft veel leerzame momenten en heleboel gezelligheid. Ik vind het inspirerend om te zien dat NXT’ers uiteenlopende interessegebieden hebben in hun advieswerk, maar ook veel raakvlakken in de drive om andere organisaties en GalanNXT zelf telkens een stukje beter en mooier te maken.

Waarin ben je onderscheidend? 

Ik heb oog voor zowel de ‘softe’ als de ‘harde’ kant van HR. Ik zet me in voor een goede werksfeer en heb aandacht voor de mens; en tegelijkertijd heb ik affiniteit met data en ga ik gestructureerd en nauwkeurig te werk.

Wat is typisch Anne? 

Mijn Brabantse zachte G. 

Wijze les 

Knowledge wants to talk, wisdom wants to listen – Haemin Sunim 

Wat weten niet veel mensen van je? 

Dat ik ruim 10 jaar korfbal heb gespeeld.