De nieuwe generatie

Het nét even andere DNA van ons team.
GalanNXT haalt het beste in jong talent naar boven.

GalanNXT brengt een nieuwe generatie naar voren, met voldoende vlieguren om écht het verschil te maken. Organisatieadviseurs, die niet rusten voordat zij de omgeving hebben overtuigd van ‘zo kan het ook’. Mensen die geen blad voor de mond nemen en doen wat nog niet eerder gedaan is. Maak kennis met onze organisatieadviseurs.

Foto Martijn Giezeman

Martijn Giezeman

Trekker GalanNXT en organisatieadviseur

Import-Amsterdammer Martijn is initiatiefnemer en trekker van GalanNXT. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en positief-kritische houding is hij een veelgevraagde transitiebegeleider. Martijn beweegt zich makkelijk in politiek-bestuurlijk complexe omgevingen en is vooral thuis in onderwijs, publieke sector en op het snijvlak van publiek en privaat. In het weekend maakt hij B-wegen onveilig met zijn Ducati, maar switcht – opmerkelijk – net zo makkelijk naar een ontspannende yoga-sessie.

Eva Smeele

Adviseur GalanNXT

Eva droomt stiekem van een carrière in het Nederlands vrouwenvoetbalelftal. Als ze niet op de middenstip staat, werkt Eva met haar collega’s bij GalanNXT aan maatschappelijke impact en schakelt ze tussen het nu en die andere stip: op de horizon. Als organisatieontwikkelaar oefent ze op een open en verbindende manier invloed uit. Ze is scherp, doorziet snel wat nodig is en brengt zowel rust als energie. Ze beteugelt haar gedrevenheid door het beoefenen van zenmeditatie.

Foto Eva Smeele
Foto Marit Timmers

Marit Timmers

Adviseur GalanNXT

Marit heeft door haar achtergrond als gezondheidspsycholoog en haar jaren ervaring als adviseur gezondheidszorg een brede kijk op ontwikkelingen en best practices in de zorg. Gericht op de zorg van morgen zet zij zich in om nieuwe technieken in de zorg te omarmen, beschikbare data beter te gebruiken en daarbij de mens centraal te blijven stellen. In haar vrije tijd is ze graag visueel creatief bezig met schilderijen en ontwerptekeningen van meubels.

Herm van Veen

Adviseur GalanNXT

Als drummer gooit Herm er graag een ritme in waarop mensen niet stil kunnen blijven staan. Eigenlijk geldt dat ook voor zijn projecten: Hij brengt graag wat beweging in de tent. Complexe problemen analyseren en samen de next step zetten. Daar krijgt hij energie van. Dit alles met zijn kennis van IT, agile werken, processen en sturingsinformatie. Herm start daarbij graag vanuit een scherpe strategie. Om vanuit daar cultuur, structuur en systemen op één lijn te brengen.

Foto Herm van Veen
Foto Jessica van der Plas

Jessica van der Plas

Adviseur GalanNXT

Jessica is onze resultaatgerichte idealist. In een maatschappij waar kwetsbare inwoners vaak afhankelijk zijn van kwetsbare organisaties, ziet zij het als haar taak om deze organisaties efficiënter en effectiever te organiseren en zo Nederland voor alle inwoners een beetje mooier te maken. Als mensenmens hecht ze veel waarde aan persoonlijk contact en duidelijke communicatie. In haar vrije tijd is Jessica te vinden in musea, op de racefiets of aan tafel met veel (Italiaans) eten en familie en vrienden.

Merlijn de Gilde

Adviseur GalanNXT

Merlijn omschrijft zichzelf in drie woorden; eigenwijs, verbindend en een doorzetter. Hij droomt er van om naar de Himalaya te gaan en daar de Mount Everest met eigen ogen te aanschouwen. In het werk is hij ook gedreven de top te bereiken, mits dit wel in balans en dicht bij zichzelf is. Als organisatieadviseur zoekt Merlijn altijd de verbinding met alle stakeholders, gebruikt duidelijke communicatie en toont graag lef. Eigenschappen die, gecombineerd met zijn kennis van IT en automatisering, goed van pas komen bij het werken in programma’s, projecten en adviesklussen. 

Foto Merlijn de Gilde
Lisanne 2

Lisanne Pool

Adviseur GalanNXT

Kritisch, enthousiast, open en ietwat stuntelig. Volgens Lisanne zijn dat toch wel de meest typische eigenschappen om haar mee te beschrijven. Haar gestuntel weerhoudt haar er niet van om drie keer per week op het hockeyveld te staan en regelmatig een (wind)surfboard te beklimmen. Al sinds haar zesde is muziek één van haar passies en tegenwoordig speelt ze als tenorsaxofonist in een bigband. Door haar openheid en enthousiasme weet ze snel warme relaties op te bouwen en kan ze met haar scherpe blik situaties snel doorgronden. 

Marten ten Kleij

Adviseur GalanNXT

Al op jonge leeftijd stond Marten op het voetbalveld als trainer. Coaching en Leiderschap zat er al vroeg bij hem in. Die lijn heeft hij doorgetrokken in zijn studie en werkzame leven. Van burgemeesters tot een amateursporter: Marten wil mensen en organisaties verder helpen. Zowel in de private als publieke sector. Hij is goed in het aanvoelen van mensen en situaties, samen met zijn enthousiasme en energie is dat een mooie combinatie als organisatieadviseur. In zijn vrije tijd stopt hij zijn energie in hardlopen of wielrennen, om zo zijn sportieve grenzen te verleggen.

Foto Tim van der Meij
Charlotte 2

Charlotte Leenders

Adviseur GalanNXT

Charlotte is een creatieve, analytische en resultaatgerichte adviseur van GalanNXT. Zij wordt vaak ingezet als projectmanager bij (politiek) gevoelige veranderprojecten. Charlotte is in staat om met haar enthousiasme mensen mee te nemen, verschillende niveaus binnen de organisatie te verbinden en de juiste gesprekken te voeren. Zij houdt ervan om gezamenlijk tot pragmatische oplossingen te komen en door middel van samenwerking resultaten te behalen. Buiten haar werk is om vermaakt Charlotte zich met strategische bordspellen of het oplossen van puzzels in escape rooms. Ook voor de beste escape room en de nieuwste bordspellen kun Charlotte je om advies vragen.

Tim van der Meij

Junior Adviseur GalanNXT

Tim is een echte team-player. ‘Samen kom je verder’ is zijn motto en dat laat hij in de praktijk duidelijk terug komen, zowel bij GalanNXT als op het hockeyveld. Als vers afgestudeerde Sociaal- en Organisatiepsycholoog kun je bij Tim altijd terecht voor een goed persoonlijk of professioneel gesprek. Met zijn analytische blik en betrokken houding zorgt hij voor focus binnen chaos en weet hij een organisatie in een goede flow te brengen. Met zijn piano-talent vult hij regelmatig het kantoor met mooie muziek.

Foto Tim van der Meij
Foto Jolijn Volders

Jolijn Volders

Backoffice

De nieuwe generatie van GalanNXT zou nergens zijn zonder de organisatiekracht en de innerlijke rust van Jolijn. Dankzij haar creatieve agendabeheer en ondersteuning op momenten dat het ertoe doet, kunnen de adviseurs zich volledig geven voor hun relaties. Jolijn bewijst elke dag opnieuw dat ‘zo kan het ook’ heel wat verder gaat dan het zichtbare deel van de organisatie. En toch, nam ze maar wat van haar talent mee naar huis. Zeg nou zelf, hoe kan het toch zijn dat zo’n organisatiewonder bóven haar vriendje woont?

Gerard van Dieren

Businesspartner

Als er iemand in staat is om verbinding te brengen binnen een organisatie, is dat Gerard. Vanuit verschillende rollen lost hij besturings- en inrichtingsvraagstukken op, waarbij hij denkt en werkt vanuit de kracht van een organisatie. Door zijn brede profiel is hij in staat alle lagen van een organisatie te bereiken, van de ‘boardroom’ tot en met het operationele niveau. Naast adviseur is Gerard ook partner en onderdeel van de dagelijkse leiding van de Galan Groep. Verder is hij vader van twee kinderen, bestuurslid van de Richard Hoogland Stichting en Aprilia-motorrijder.

Foto Gerard van Dieren
Foto Helen Siebelhoff

Helen Siebelhoff

Businesspartner

‘Ik heb het nog nooit geprobeerd, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Dat is de treffende typering die Helen ooit mee kreeg van oud-collega’s. Ze is mede-initiatiefnemer van GalanNXT en partner van de Galan Groep. Haar hart ligt bij het ontketenen van krachten binnen organisaties; op zodanige wijze dat mensen de klus zelf uit volle overtuiging gaan doen. Vanuit haar verantwoordelijkheid voor talent development laat ze de nieuwe generatie van GalanNXT én haar relaties elke dag weer de positieve kanten van verandering zien.

Ronald Bruin

Businesspartner

Ronald is partner van de Galan Groep en mede-initiatiefnemer van GalanNXT. Vanuit zijn rol als mentor koppelt hij unieke talenten aan gedurfde ambities. Als adviseur met een bedrijfseconomische achtergrond ontwikkelt Ronald organisaties in het publieke domein. Zijn veelzijdige karakter en conceptuele denkvermogen hebben aan menig proces een bijzondere wending gegeven. Hoe kan het ook anders, met wonderlijk gecombineerde voorliefdes voor hypermoderne elektrische auto’s, duurzaam erfgoed én Arjen Lubach.

Foto Ronald Bruin
Foto Coen Massier

Bernard Verbeek

Businesspartner

‘You can’t stop the waves, but you can learn to surf’, een uitspraak waar Bernard wel in gelooft. Hij helpt graag mensen (en dan met name bestuurders en hoger management) om ingewikkelde dingen simpel te maken en iets moois in gang te zetten. Het liefst daar waar het ergens om gaat (bijvoorbeeld de gezondheidszorg en jeugdhulp) waar het anderen niet lukt en er extra denkwerk wordt vereist. Hij omschrijft zichzelf als analytisch, vrij pragmatisch en doelgericht.

Ronald Ulrich

Businesspartner en Mentor

Ronald is partner bij de Galan Groep en met name actief in het onderwijs als adviseur, interimmanager en onderzoeker. Van huis uit is hij filosoof. Ronald zijn stelregel: een muur is alleen een muur als je denkt dat het een muur is. Je kan verandering tot stand brengen door anders te kijken, het gesprek te voeren over verschillende beelden en samen nieuwe perspectieven en werkwijzen te ontwikkelen. Naast zijn werk bij de Galan Groep is hij bezig met een promotieonderzoek naar de organisatie van onderwijsinnovatie. Buiten het werk doet hij aan Vipassena meditatie en houdt hij er van om uit te waaien op Terschelling.

Foto Ronald Bruin
Foto Margrietha Wats

Margrietha Wats

Businesspartner en Mentor

Margrietha is partner bij de Galan Groep en trekt de governance praktijk. In haar rol als mentor kan ze haar analytische vaardigheden koppelen aan inzicht in bestuurlijke processen en menselijk gedrag. Ze heeft het meest affiniteit met zorg en met organisaties in het semipublieke domein. Daarnaast is er ook een zekere interesse in politicologische en filosofische vraagstukken aanwezig. Margrietha is een echte teamspeler en heeft de overtuiging dat zaken beter worden als je anderen kritisch laat meekijken.

Coen Massier

Mentor

Met zijn achtergrond als bedrijfskundige én coach, brengt Coen een mooie mix aan ervaring met zich mee als mentor voor de NXT-adviseurs. In zijn werk weet hij goed de verbinding te leggen tussen markt-, organisatie-, en persoonlijke ontwikkeling bij management en bestuur. Hij is inlevend, gedreven, maar ook een tikkeltje eigenwijs. In zijn vrije tijd is hij graag buiten aan het sporten. Zowel in het water, in de sneeuw als op het hockeyveld.

Foto Coen Massier
Foto Ton Bestebreur

Ton Bestebreur

Mentor

Ton Bestebreur werkt met veel plezier als adviseur, docent en toezichthouder aan vraagstukken rond sturing en ontwikkeling van publieke organisaties. Hij mixt denken en doen, reflectie en actie en daagt graag uit. Voor tijdschrift Binnenlands Bestuur schrijft hij maandelijks over onderscheidende managementboeken. Studenten aan de universiteit en hogeschool maakt hij graag wijzer over de theorie en praktijk van sturing en beheersing.

Vivian Turfboer

Mentor

Vivian is van huis uit psycholoog, maar  kon het leren niet laten en heeft inmiddels ook een executive MBA in haar rugzak. Binnen haar opdrachten helpt zij directies en besturen bij het oplossen van (personele) hoofdbrekers. Haar favoriete doelgroep is: conceptueel sterke en uitdagende cliënten; het mag best een beetje moeilijk zijn. Vivian werkt als zelfstandige, is associé bij de Galan Groep en mentor bij GalanNXT. Zij houdt van jonge professionals, vindt het leuk om hen te prikkelen en te begeleiden en is fan van reversed mentoring. In haar vrije tijd is zij te vinden in musea, modewarenhuizen of op Cubaanse salsafeesten.

Foto Vivian Turfboer