Skip to content
Aanbod Page - GalanNXT

Aanbod Page

Aanbod Page

Vanaf nu draagt het team van GalanNXT met een frisse aanpak bij aan oplossingen voor de besturings-, transitie-
en bezettingsvraagstukken waarmee de Galan Groep zich al meer dan 30 jaar onderscheidt.

Vanaf nu draagt het team van GalanNXT met een frisse aanpak bij aan oplossingen voor de besturings-, transitie-
en bezettingsvraagstukken waarmee de Galan Groep zich al meer dan 30 jaar onderscheidt.

Ontmoet ons en maak kennis met de nieuwe generatie van GalanNXT. Een team van bruisende persoonlijkheden, met voldoende vlieguren om écht het verschil te maken. We werken bij opdrachtgevers intensief samen met sleutelpersonen, we zijn analytisch doortastend en

streetwise in het smeden van commitment. We brengen maatschappelijk resultaat!

Professionals die zich bij ons kwalificeren, hebben ervaring binnen of met maatschappelijke organisaties en maken hun tweede of derde loopbaanstap als organisatieprofessional. We zijn stuk voor stuk thuis in diverse actuele, maatschappelijke thema’s en we zijn maatschappelijk en professioneel ondernemend.

Vanuit de Galan Groep worden we ondersteund in onze doorgroei tot senior organisatieprofessionals die aansluiten op de verschillende service lines van de Galan Groep.
Rollen waar je aan moet denken zijn die van organisatieadviseur, organisatieontwikkelaar, project-, programma- of interim manager en professioneel ondernemer.

Klantencases

Het publieke domein

Bij GalanNXT voelen we ons thuis en kennen we de spelers in verschillende ketens en netwerken binnen het publieke domein, zoals het onderwijs, de zorg, de veiligheids-, vreemdelingen- en strafrechtketens, uitvoeringsorganisaties, inspecties, vergunningverleners, toezichthouders en handhavers. We steken ook graag onze energie in de ondersteuning van publiekprivate samenwerkingen, zoals bijvoorbeeld in de triple helix van overheid, kennisinstellingen en bedrijfsleven en de verbinding daarvan met de burger/klant.

Foto Martijn Giezeman

Contact

Kennismaken met de frisse aanpak van GalanNXT?
Martijn Giezeman vertelt er graag meer over.

Telefoon +31 (0)35 000 00 00

GalanNXT is onderdeel van Galan Groep


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/galannxt.nl/public_html/wp-content/themes/themify-ultra/themify/class-themify-enqueue.php on line 2130