Skip to content
Over ons

Kan het ook zo?

Hoe maak je Nederland steeds een beetje beter? Dat is de vraag waar wij als GalanNXT continu aan werken. De huidige maatschappelijke vraagstukken zijn complex en vragen om een eigentijdse aanpak. Zeker als je zaken structureel wilt verbeteren. Om resultaat te boeken moet je lef tonen en durven confronteren. Wij experimenteren, zijn niet bang om fouten te maken en vragen: kan het ook zo?

In 2017 is GalanNXT opgericht door de Galan Groep. Adviseurs met een flink aantal vlieguren en een enorme drive om bij maatschappelijke vraagstukken het verschil te maken. We werken voornamelijk in de (semi)publieke sector, maar groeien ook steeds meer in de private sector. Onze collega’s van de Galan Groep delen hun rijke kennis en netwerk met ons. Wij delen op onze beurt vernieuwingsdrang, eigentijdse vaardigheden en ons idealisme met hen. Zo maken we samen impact. 

Onze missie
GalanNXT is opgezet om maatschappelijk betrokken adviseurs te ontwikkelen tot ondernemende topadviseurs die organisaties naar de toekomst begeleiden. Gemiddeld zijn we zo’n vijf jaar onderweg in onze carrière. NXT is letterlijk onze next step.

Ontwikkelprogramma
Naast leren in het werk doorlopen we met elkaar een collectief ontwikkelprogramma en maken we gebruik van een individueel ontwikkelbudget. Zo werken we aan ons vakmanschap en ondernemerschap en onze expertise en persoonlijke ontwikkeling. Want zélf zijn we ons belangrijkste instrument. Onze ontwikkeling wordt ondersteund door de schil van business partners en mentors van de Galan Groep.

Typisch NXT
We willen bouwen aan een beter Nederland met duurzame impact. De strategie bepaalt de richting, maar in de uitvoering maken we het verschil. We gaan altijd voor een win-winsituatie. Klanten zien ons als een ‘kritische vriend’, die zich inleeft in de context en die constructieve feedback geeft. Dat leidt tot resultaat én vernieuwing. We hebben een gezonde commerciële drive. Naast de opdrachten met de Galan Groep halen we zélf ook opdrachten binnen. We bruisen van de energie en motivatie, omdat we ervan overtuigd zijn dat het anders kan. En meestal ook anders moet. Er wachten nieuwe vraagstukken waarop nog niemand een antwoord heeft geformuleerd. GalanNXT wil hiernaar op zoek!

Optimale kruisbestuiving
Naast de labels Galan Groep en GalanNXT is Bright & Company ons derde label. Gedrieën hebben we alles in huis om organisaties te helpen bij complexere strategische transformatievraagstukken, waarin mens en organisatie samenkomen. 
Lees meer over onze labels

Foto Herm

Bellen met NXT

Kennismaken met de frisse aanpak van GalanNXT?
Simone Zwart vertelt er graag meer over.

Telefoon +31 (0) 35 694 80 00