Skip to content

Onze labels

Optimale kruisbestuiving

Naast de labels Galan Groep en GalanNXT is Bright & Company ons derde label. Gedrieën hebben we alles in huis om organisaties te helpen bij complexere strategische transformatievraagstukken, waarin mens en organisatie samenkomen.

De Galan Groep

De Galan Groep richt zich primair op het organisatieadvies, de strategie en de implementatie van die strategie. We staan naast onze opdrachtgevers, omdat we het belangrijk vinden dat ú de regie voert en zelf effectiever wordt in het oplossen van complexe vraagstukken. Samen bereiken we resultaten die voor uzelf, uw organisatie en de samenleving het verschil maken.

www.galangroep.nl

Bright & Company

Het in 2005 opgerichte Bright & Company helpt opdrachtgevers bij het vertalen van hun strategische uitdagingen naar een optimale inzet van menselijk potentieel. Daarbij richt het zich op people strategy, people analytics, organisatietransformatie en HR-effectiviteit. Mei 2020 werd bekendgemaakt dat Galan Groep en Bright & Company samen verder gaan. Daarmee bundelen ze hun expertise op het gebied van organisatieverandering en HR-strategie

www.brightcompany.nl/

Foto Herm

Bellen met NXT

Kennismaken met de frisse aanpak van GalanNXT?
Herm van Veen vertelt er graag meer over.

Telefoon +31 (0) 35 220 00 00