Skip to content
Nieuw jaar, nieuwe kans, nieuwe uitdaging, nieuwe baan!

Een andere baan vinden scoort bij veel mensen doorgaans hoog op het lijstje van goede voornemens. Klaar voor een NXT step als adviseur? Maak kennis met onze adviseurs, tijdens onze Meet NXT avond op woensdag 25 januari.

 
Bij GalanNXT helpen we organisaties hun strategie te realiseren om future proof  te worden. Zo bouwen we aan een beter Nederland met duurzame oplossingen. Houd jij je graag bezig met actuele thema’s en uitdagende opdrachten? En wil jij ook graag onderdeel zijn van een team, waarin samen sparren vanzelfsprekend is?
 
Wij hechten veel waarde aan vrijheid en zelf verantwoordelijkheid nemen. GalanNXT geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, door zelf te ontdekken, te reflecteren en samen te werken met ervaren adviseurs van de Galan Groep.
 
Om resultaten te boeken tonen wij lef en durven wij te confronteren. We experimenteren, ontwikkelen, delen onze vernieuwingsdrang en ons idealisme graag. Vanzelfsprekend staat het vraagstuk van onze opdrachtgever(s) en het best mogelijke resultaat altijd voorop.

 

Ben jij…

…een ambitieuze adviseur met 2 tot 5 jaar ervaring en herken jij je in de NXT denkwijze? Kom dan kennismaken en proef onze cultuur tijdens de volgende MEET NXT avond:

Kennismaken, Presenteren (geen voorbereiding voor jou), Cultuur proeven

woensdag 25 januari 2023

19.00 – 21.00 uur

GalanNXT, Baarn 

MEET NXT

Contact

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Sanne Vermeij. 

GalanNXT is onderdeel van Galan Groep

Meer weten over het profiel dat wij zoeken en jouw NXT-step? Klik hier

Bij aanmelding geef je GalanNXT automatisch toestemming de door jou ingevulde gegevens voor contactdoeleinden te gebruiken.