Skip to content
Afb. 5

 

We leven in een boeiende maar ingewikkelde tijd. Vraagstukken worden complexer en de noodzaak voor oplossingen steeds groter. De klimaatcrisis, een krappe arbeidsmarkt, het woningtekort, de opvang van vluchtelingen, oplopende kosten in de zorg en het dalende vertrouwen in de overheid zijn voorbeelden van complexe zogenoemde wicked problems waar we voorlopig nog geen eenduidig antwoord op hebben. Hoe gaan wij, als adviseurs van de toekomst, deze problemen tackelen? Hier gaan wij op 1 februari aanstaande een antwoord op proberen te vinden!

Het event

Tijdens dit event willen we samen met jou en andere adviseurs die zich aan het begin van hun carrière bevinden (3 tot 5 jaar ervaring), de ‘Adviseur van de Toekomst’ vormgeven. Samen verkennen we hoe deze toekomstige adviseur eruit ziet en welke competenties er nodig zijn om de complexe uitdagingen van morgen het hoofd te bieden. Bovendien willen we ontdekken wat dit betekent voor onze generatie en hoe we kunnen bijdragen aan een positieve maatschappelijke impact!  

Wat kun je verwachten?

  • Inspirerende sprekers: we trappen de avond af met een boeiende inleiding over de toekomst van het adviesvak en de invloed ervan op ons als adviseurs.
  • Interactieve Workshops: in groepjes gaan we uiteen om gezamenlijk de Adviseur van de Toekomst te vormen. Hierbij delen we kennis, leren we van elkaar en creëren een gedragen toekomstvisie.
Waarom je dit event niet mag missen:
 
  • Ontwikkelrichting: leer de vaardigheden en competenties van de adviseur van de toekomst kennen.
  • Maatschappelijke Impact: leer hoe we gezamenlijk kunnen bijdragen aan het oplossen van de complexe maatschappelijke vraagstukken van morgen.
  • Netwerken: breid je netwerk uit met gelijkgestemde professionals en potentiële samenwerkingspartners.
  • Inspiratie: laat je inspireren door visionaire sprekers en gelijkgestemde deelnemers. Laat je meenemen in de werkwijze van GalanNXT en leer het bedrijf kennen.
Praktische informatie:
 
📍 Locatie: Rutgers van Rozenburglaan 2, 3744 MC  Baarn
🕒 Datum en tijd: 1 februari 2024, aanvang 19.00u
 
Het wordt een avond vol inspiratie, interactie en innovatie. Samen gaan we op zoek naar de sleutels tot succes voor de Adviseur van de Toekomst en dragen we bij aan een betere wereld.
 
Mis deze unieke kans niet en neem deel aan dit bijzondere event! Houd 1 februari vast vrij in je agenda en meld je aan via onderstaande button. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij dit GalanNXT Event!
 
Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar
 
Over GalanNXT:
Wij zijn GalanNXT. De nieuwe generatie adviseurs die weet wat ze wil, vrijheid en ruimte neemt voor eigenheid gecombineerd met een stevige dosis enthousiasme. Met onze expertise en persoonlijke aanpak bieden wij organisaties creativiteit en een frisse blik. We stellen de vraag “Kan het ook zo?”. Vaak werken we voor maatschappelijke organisaties, die voor grote uitdagingen staan. Met GalanNXT proberen we Nederland een beetje beter te maken. Help jij ons mee?
 
#GalanNXT #AdviseurVanDeToekomst #MaatschappelijkeImpact #Event2024 #ToekomstVisie