Skip to content

NXT Coaching voor young professionals

Wil je iets veranderen in je gedrag, maar weet je niet direct hoe? Loopt een bepaalde samenwerking stroef? Of ben je niet tevreden met je werk/privé balans? Dit zijn zomaar wat vragen die bij jou kunnen spelen. Wij als NXT-coaches herkennen deze vragen en helpen jou graag met een oplossing. We hebben ervaring met het krijgen en geven van coaching, en gunnen jou dat ook.

Onze aanpak
Wij geloven in een aanpak die toegankelijk en actiegericht is waarbij we focussen op het versterken van je persoonlijke kracht. Bij elke sessie staan we stil bij:

Vraag | Aanscherpen, verhelderen en verdiepen van je persoonlijke leervraag
Impact | Concreet maken van jouw einddoel en wat dat je gaat opleveren
Reflectie | Samen kijken naar wat je tot nu toe doet met je leervraag en hoe dat gaat
Actie | Starten met concrete oefeningen en opdrachten om te leren en ontwikkelen

Onze doelgroep
(Young) professionals met maximaal 8 jaar werkervaring en vragen over:

  • Persoonlijke groei en leiderschap
  • Samenwerking en communicatie op de werkvloer
  • Loopbaanontwikkeling
  • Werk/privé balans

Praktische informatie
NXT-Coaching start met een vrijblijvende online kennismaking met één van de coaches voor een klik-gesprek. Daarna plannen we aan de hand van je persoonlijke vraag een passend aantal 1-op-1 gespreken van 1 uur per keer. Dit kan zowel online als fysiek op een locatie in het land.
De investering per sessie is € 100,- excl. BTW. Betaal je het zelf? Dan hanteren we een gereduceerd tarief van €70,- excl. BTW.

Contact
Op de volgende pagina lees je meer over onze NXT-coaches. Interesse in een kennismaking? Bel of mail één van de coaches en zij vertellen je meer!

Tim
Hoi, mijn naam is Tim. Samen ga ik graag aan de slag met het identificeren van jouw helpende en belemmerende overtuigingen, hoe daar actiegericht mee te dealen en patronen te doorbreken. Alles gericht om jouw persoonlijke presence en effectiviteit te versterken. Zelf ervaar ik hoe dit mij dagelijks helpt, zowel in werk als privé. Bijvoorbeeld in het maken van keuzes, het geven en ontvangen van feedback, het bewaken van de werk/privé balans, en ga zo maar door. De meeste mensen typeren mij als vriendelijk, ontspannen en meelevend. Drie krachtige eigenschappen die ik inzet in gesprekken met mensen. Naast dat ik graag goed voor anderen zorg, heb ik ook geleerd goed voor mezelf te zorgen. Coaching is daar altijd onderdeel van geweest.  

Marten
Hi, Marten hier. Resultaten boeken willen we allemaal, ook als het gaat om stappen zetten in je eigen ontwikkelingen. Soms gaat dat vanzelf, soms slaat de twijfel toe. Waar doe je goed aan? Vragen die ik herken en waar een coach mij heeft geholpen. Graag help ik jou met het ontdekken en maken van keuzes die het beste bij jou passen. Dit om jezelf als persoon en als professional verder te ontwikkelen.
Open, nieuwsgierig, empathisch, doelgericht en humor zijn typeringen die vaak gebruikt worden om mij te beschrijven. Deze kenmerken zie je ook duidelijk terug in mijn coachingsaanpak. Door vragen, oefeningen en tips (vanuit diverse methodieken) houd ik je spiegels voor en bied je praktische handvaten. Daarmee kun jezelf aan de slag met jouw coachvraag en kun je de door jouw gewenste stappen zetten.