Skip to content

NXT Aanpak

Organisatievraagstukken kunnen verschillen als dag en nacht. Elke klus vraagt om een eigen vorm en aanpak. Samen kijken we naar wat nodig is om tot een goede oplossing te komen. We werken vanuit vier principes en bepalen welke rollen, methoden en tools we inzetten om het verschil te maken.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten verder te helpen op basis van up-to-date kennis & vaardigheden en investeren hier graag in. Of het nu gaat om procesbegeleiding of strategische vraagstukken, wij komen graag goed voorbereid aan tafel. Wij experimenteren, gebruiken creativiteit en zijn soms een tikkeltje eigenwijs: nieuwsgierig naar hoe wij als GalanNXT-adviseurs een opdracht aanvliegen? Lees hier meer!

Verschillende rollen

We geven invulling aan onze principes vanuit verschillende rollen. Om impact te maken moet je weten welke rol een professional moet vervullen. De juiste match is essentieel. De adviseurs van GalanNXT kunnen fungeren als organisatieadviseur, projectleider, programmasecretaris, interim professional, procesbegeleider, trainer en (team)coach.

Klantcasussen

Kennisdeling is een groot goed. Om die reden delen wij graag onze ervaringen die wij hebben opgedaan tijdens opdrachten bij onze klanten. Goed voorbeeld doet immers volgen. Wil jij meer leren over onze ervaringen? Lees dan hier verder!

Methoden

Onze methoden zijn geen doel op zich, maar een middel om het gewenste resultaat te bereiken. Daarom maken we per opdracht een zorgvuldige selectie van passende methoden en tools. Als opdrachtgever kun je erop vertrouwen dat we de juiste benadering kiezen. 

Coaching

Naast adviesdiensten voor organisaties biedt GalanNXT ook coaching voor individuele professionals. Wil je iets veranderen in je gedrag, maar weet je niet direct hoe? Loopt een bepaalde samenwerking stroef? Of ben je niet tevreden met je werk/privé balans? Dit zijn zomaar wat vragen die bij jou kunnen spelen. Wij als NXT-coaches herkennen deze vragen en helpen jou graag met een oplossing. We hebben ervaring met het krijgen en geven van coaching, en gunnen jou dat ook.

Wij stellen de vraag: kan het ook zo?

We pretenderen niet op alle maatschappelijke vraagstukken een antwoord te hebben. Wel durven we te experimenteren, kritische vragen te stellen en te onderzoeken of het ook anders kan. Zo doen we samen met onze opdrachtgevers nieuwe inzichten op en komen we tot verrassende resultaten.

Wij benutten talent, energie en creativiteit optimaal

Grootse oplossingen en nieuwe ideeën bedenk je niet alleen of met louter bestuurders. Wij benutten het potentieel aan talent, energie en creativiteit binnen de hele organisatie. Zo ontdekken we welke goede initiatieven er al zijn, wakkeren we nieuwe initiatieven aan en mobiliseren we alle aanwezige veranderkracht door deze met elkaar te verbinden.

Wij gaan voor duurzame impact

We vinden het belangrijk om duurzame impact te creëren bij onze opdrachtgevers. Als adviseur wil je jezelf overbodig maken. We kijken hoe we kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van individuen, de organisatie en het systeem. Zo laten we zien dat impact meer betekent dan het leveren van gewenst resultaat.

Wij brengen de balans tussen kaders en vrijheid

Bij elke opdracht is de keuze voor een bewuste richting met heldere doelen en kaders essentieel. Wij brengen hierbij de balans tussen kaders en vrijheid. Binnen het kader onderzoeken, creëren en experimenteren we met nieuwe ideeën. Door kort cyclisch te werken kunnen we de doelen en kaders tussentijds aanscherpen. Zo behouden we focus én creëren we de vrijheid om te blijven onderzoeken.

Foto Herm

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Maak kennis met de frisse aanpak van GalanNXT. Luuk Beekman vertelt er graag meer over.

Mail Luuk: lbeekman@galannxt.nl