Skip to content

Emma van Wissen

2 jaar onderweg…

Even voorstellen

Herm van Veen

6 jaar onderweg

Even voorstellen

Jessica van der Plas

3 jaar onderweg

Even voorstellen

Hoe maak je Nederland steeds een beetje beter? Dat is de vraag waar wij als GalanNXT continu aan werken. De huidige maatschappelijke vraagstukken zijn complex en vragen om een eigentijdse aanpak. Om resultaat te boeken moet je lef tonen en durven confronteren. Wij experimenteren, zijn niet bang om fouten te maken en vragen: kan het ook zo?

In 2017 is GalanNXT opgericht door de Galan Groep. We werken voornamelijk in de (semi)publieke sector, maar groeien ook in de private sector. Onze collega’s van de Galan Groep delen hun rijke kennis en netwerk met ons. Wij delen op onze beurt vernieuwingsdrang, eigentijdse vaardigheden en ons idealisme met hen. Zo maken we samen impact.

Dit wordt jouw NXT step

Ben jij een jonge, ambitieuze adviseur, die zich afvraagt of het ook anders kan? Neem je het initiatief in plaats van de gebaande paden?
GalanNXT is op zoek naar jou! Wij zoeken adviseurs die voldoende vlieguren hebben gemaakt om zelfstandig te werken in complexe projecten. Adviseurs die weten wat ze willen: vrijheid en ruimte voor eigenheid gecombineerd met een enthousiast team. Samen Nederland een beetje beter maken en onderweg jezelf ontwikkelen.

Wil je meer weten over je mogelijkheden bij GalanNXT? We maken graag persoonlijk kennis.

Woman at planboard

De oplossingen van morgen